Käytiin sitten pyörähtämässä Riihimäellä BH-kokeessa. Oltaisiin voitu jättää väliin...

Olin paikalla n. tuntia aikaisemmin, jotta kerkesin ottaa viime hetken treenit vieraassa hallissa. Treenaus sujuikin kivasti, Excel piti hyvin kontaktia ja halli tuntui kaikumisesta huolimatta ihan hyvältä. Päästin sitten lyhyen treenipätkän jälkeen koiran riekkumaan pihalle.

Jonkin aikaa jouduttiin odottelemaan ennen kuin päästiin aloittamaan, oltiin ekassa parissa ja ensimmäisenä paikallaolossa. Jo heti tervehtimisessä Excel iski silmänsä parinamme olleeseen collie-narttuun... Piipitys alkoi heti.

No, pistin Excelin paikallaoloon. Jo toisen koirakon kytkettynä seuraamisen aikana koira nousi, ja lähti haistelemaan maata... Ja minä kiroilin! Ei mitään eloa koiran korvien välissä, se ei hajujen haistelulta edes huomannut minua! No, odoteltiin sitten parimme suoritus loppuun, ja piipitys jatkui... Mietiskelin jo siinä vaiheessa, että mitähän tästä tulee... Aloitettiin sitten hihnassa seuraus. Siis mistään seuraamisestahan ei kyllä ollut tietoakaan, sain vetää koiraa perässäni!! Hyvin Excel kuitenkin piti kontaktia paikallaolossa olleeseen narttuun... Huoh. Excel ei ole koskaan varmaan toiminut noin huonosti! Päätin sitten itse keskeyttää, koska hommasta ei tullut yhtään mitään... Arvaa vaan paljonko hävetti, kun tuomari kysyi toimiiko se aina noin... *naama paloautona* Yritä siinä sitten selittää, että kyllä se osaa!

No, opin ainakin sen, että olemme treenanneet aivan liian vähän halleissa treenaamista ja häiriötä. Tästä ei enää pääse kuin ylöspäin... =D